Trafiknet - internetterminálok bérbeadása, pályázatok, dohánytermék-kiskereskedők, koncessziós pályázatok

Trafikosként

mire van szükségem?

!

Termékek és
információk

Partner

regisztráció

"

Csatlakozzon
partnereinkhez

Trafikkereső

A Nemzeti Dohányboltok kialakításával számos korábbi vásárlási szokása változik meg a vásárlóknak. A kezdeti időszakban biztosan sokszor elhangzik majd a kérdés: “hol van cigi?” Ez az egyszerű kérdés adta az ötletet a holvancigi.hu webalkalmazás elkészítésére, mely egy okostelefonokra optimalizált felület, amellyel a potenciális vásárlók a közelükben található Nemzeti Dohányboltot tudnak keresni.

Ehhez mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező okostelefonnal kell rendelkezniük, a jelenleg használt három fő platform (iOS, Andorid, Windows Phone) bármelyikén működik a webalkalmazás.

Az automatikus helymeghatározás után az alkalmazás egy térképen megjelníti a felhasználónak, hogy merre találhatóak a hozzá legközelebb eső Nemzeti Dohányboltok. A térkép kiegészítéseként egy lista is megjelenik, mely távolság szerint rendezve mutatja a Nemzeti Dohányboltok címeit.

Kik vagyunk?

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a trafikot üzemeltetőket, friss hírekkel, információkkal, lássuk el. Szeretnénk, ha a dolgos mindennapokban oldalunk segítene a dohányárú kiskereskedőknek, hogy eredményesebb és sikeresebbek legyenek.

Legyen partnerünk!

Hogy segítségére lehessünk, illetve hogy értesüljön a dohánykereskedelem friss híreiről, információiról nem kell mást tenni csak regisztrálni.

A regisztrációt itt is elvégezheti.

Kérdezzen, érdeklődjön! Kollégáink hamarosan jelentkeznek!