Trafiknet - internetterminálok bérbeadása, pályázatok, dohánytermék-kiskereskedők, koncessziós pályázatok

Trafikosként

mire van szükségem?

!

Termékek és
információk

Partner

regisztráció

"

Csatlakozzon
partnereinkhez

Illegális dohánygyár működött Budakeszin

Több tonna vízipipadohányt gyártott engedély nélkül négy férfi egy Budakeszin bérelt telephelyen. A társaság tagjait letartóztatták - közölte a Pest Megyei Főügyészség.

A NAV Bűnügyi Főigazgatóságának nyomozói október 28-án 2400 kiló, a kiskereskedelem számára előkészített és 2000 kiló még be nem csomagolt vízipipadohányt foglaltak le berendezésekkel és alapanyagokkal együtt. Ugyanezen a napon egy biatorbágyi bérelt raktárban további 3840 kiló Budakeszin előállított vízipipadohányt találtak.

A négy férfi kifejezetten értékesítési célból gyártotta és csomagolta a dohányt. Raktárakat béreltek, a dohány előállításához szükséges alapanyagokat (dohányvágatokat, melaszt) és  eszközöket Olaszországból szerezték be.

Dohánygyártmányt előállítani, dohányüzemet működtetni csak adóraktári engedéllyel lehet, de a gyanúsítottak nem kértek ilyen engedélyt, ezért bűncselekményt követtek el. A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája szerdán elrendelte előzetes letartóztatásukat.

A négy férfi ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

forrás: index.hu

Kik vagyunk?

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a trafikot üzemeltetőket, friss hírekkel, információkkal, lássuk el. Szeretnénk, ha a dolgos mindennapokban oldalunk segítene a dohányárú kiskereskedőknek, hogy eredményesebb és sikeresebbek legyenek.

Legyen partnerünk!

Hogy segítségére lehessünk, illetve hogy értesüljön a dohánykereskedelem friss híreiről, információiról nem kell mást tenni csak regisztrálni.

A regisztrációt itt is elvégezheti.

Kérdezzen, érdeklődjön! Kollégáink hamarosan jelentkeznek!